Доколку имате прашање, слободно контактирајте нѐ и ќе Ви одговориме во најкраток можен рок.

    • +389 02 3132 650
    • info@macedoniapresent.mk
    • ул. Костурски Херои бр.35 1000 Скопје, Р. Северна Македонија