[vc_row][vc_column width=”1/5″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

ИЗДАВАЧКА КУЌА ФЕНИКС

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

ИНСТИТУТ ЗА НАУКА, КУЛТУРА, АЛТЕРНАТИВА И УМЕТНОСТ

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

ЛОГОПЕДСКИ И ДЕФЕКТОЛОШКИ ЦЕНТАР

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

НЕЗАВИСНО СПИСАНИЕ ЗА ЛИТЕРАТУРА, КУЛТУРА И УМЕТНОСТ

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

НЕЗАВИСНО СПИСАНИЕ, ЗАМИСЛЕНО И РЕАЛИЗИРАНО КАКО ОНЛАЈН БИБЛИОТЕКА

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]